The world is a book, and those who do not travel read only one page

söndag 17 juni 2012

Finfina Tulum!


Har haft ett par jattemysiga dagar i Tulum. Vi har bott i en bungalow med terass precis vid stranden <3 <3 <3 Hyrde ett par cyklar av en liten, tanig och flummig rastatjej, som informerade oss om att hon skulle soka upp oss och pang pang like mexican style om vi inte lamnade tillbaka cyklarna! Sedan brot hon ut i ett skratt som varade i en kvart ungefar.. haha folk ar skona. Hon paminde forresten lite om Anja...

Igar var vi och kollade pa Mayalamningarna, otroligt haftigt men saklart en riktig turistlockare. Har nastan inte stott pa en enda svensk har utan det ar amerikaner och spanjorer/mexikanare.

Har varit ganska blasigt och molnigt vader, men vi mar nog ganska bra av att vila fran superstark UV ett par dagar :-)
Tankte beratta resten med mina bilder, det ar sa fint har! Ar nog valdigt bra att jag tog med ett extra minneskort till kameran! :-)

Snart ska vi till Cozumel, dar vi stannar en vecka, skont!
Puss!

 Utanfor var Bungalow, fina Tulum Playa. Vi sag forovrigt ett brollop har igar kvall.

 Johan ar stolt over sitt strandfynd!

 Jag forsoker pa ett pedagogiskt satt forklara for Johan vart Easter Island ligger (naja...)



 Taggad!

 Mayalamningar







 El Castillo



 Topp tre strandfavoriter! Nam namm nammm


Vi at Fajitas med varldens godaste guacamole och den snalle Pedro laddade min kamera hos sin kompis. Hehe vadda turister pa bilden, har inte sett en enda sjal ga omkring med sombreros :-)




1 kommentar:

my sa...

Kul att se era fina bilder.Ser att boken kom till användning. Blir nostalgisk när jag ser bilderna från Tulum (det var 31 år sen...)Inga turister alls då. Ha det så bra på conzumel! Kram My